Saturday, February 21, 2015

Mengantuk Tiada Ubat ?

Biasa kalau kita dengar, orang yang makan ubat, ada je yang mengantuk, sebab kesan ubat buatkan kita nak tidur, rasa mengantuk, dan nak rehat. Tapi kalau mengantuk, ada ke ubat nak bagi hilangkan rasa mengantuk . Hooo, jom kita baca lagi.




TAKUT tak DIABETES ?

sebenarnya ada satu benda yang power tentang tidur, ketiduran, ialah, penyakit DIABETES. hoo, kalau rasa lembik je semaca, maka jaga jaga lah, pasal mengantuk ini. Nanti, kita kena jaga, kena check kesihatan ok ?


Badan Penat ?

Biasalah, bila dah penat, lepas tu rasalah mengantuk. Tapi biasalah, kerja banyak, sampai kerja sampai malam, lepas itu makan tak jaga, lepas macam-macam lah, bangun pagi, sambung kerja dan kerja dan kerja, nampaknya, terus jadi mengantuk. Badan letih, tak dapat rehat yang secukupnya.


Minum KOPI Bagus Ke ?

Hehehe, kalau nak cerita khasiat kopi, memanglah bagus, tapi nanti dulu, selain dari Diet Kopi yang korang boleh baca, tapi sebenarnya, memang tak bagus, hooo, itu macam ke ? Tahu apa yang tak bagus pasal kopi ? Korang tengok video awek kat bawah nih, tengok tangan dia tuh hahaha.




Apa Yang Bagus Sebenarnya Nak Minum ?

Hooo, kalau nak betul-betul power, selamat untuk kandungan, nak baik punya, tengok balik video awek yang kata YES tuh kat atas nih. hoo, So yang power tuh ialah, korang klik kat link yang saya bold kat atas nih, hehehe, yang ni memang power. !!! So, kalau RASA MENGANTUK ? CEPAT CEPAT BERTINDAK !!!!





Cabaran 31 Hari Mencari Cinta

12. Mengantuk



IKLAN !!! KENAPA ABANG NI SANGAT GANGSTER DENGAN ISTERI NYA ?




APA MASALAH ABANG INI ?




2 comments: