Sunday, September 6, 2015

Rahsia Memikat Suami

Sekarang ni banyak kes jugak ye sekarang, sebab suami jadi curang, cari lain dan ada yang sanggup kahwin lain. Banyak faktor yang diperdebatkan, ada yang salahkan orang ketiga dan sebagainya. Jadi, kena study jugaklah cara bagus nak pikat suami nih. 



pikat suami




Cerita Tentang Suami Curang

Hahaha, sebelum ni ada share jugak kat blog nih, tentang beberapa kes pasal suami curang, isteri gemuk suami cari lain, dan macam-macam lagi. Boleh dikatakan enam faktor yang dikongsi sebelum ini boleh korang baca di bawah:

  1. Nafsu Seks - ini memang kes suami yang memang kuat, atau nak cari kelainan seksual, dan suami pun bagi alasan macam nih, padahal suami pun  ada masalah jugak.
  2. Digoda - digoda ni memang masalah, pihak ketiga, selalu kita baca, akan jadi penyebab perpecahan rumah tangga. Memang ada suami yang tak tahan godaan
  3. Kaki perempuan - yang ni memang sukar dibendung, sebab sebelum kahwin pun, suami dah perangai macam playboy, ada kemungkinan suami mudah curang.
  4. Balas dendam - yang mungkin jarang kita dengar, tapi memang ada jenis suami yang suka balas dendam, sebab geram ada masalah dengan isteri, dia cari perempuan lain
  5. Tabiat - ini memang dah jadi tabiat, suami cari perempuan lain, memang dah dasar perangai macam nih, tak boleh tengok perempuan lain, mesti nak mengurat
  6. Ego - yang ni bajet nak tunjuk power, nak cabar ego, nak tunjukkan lelaki ego tinggi, boleh buat sesuka hati termasuk cari perempuan lain, walaupun dah berkahwin.

Tips Memikat Suami

Memang ramai wanita sekarang lepas kahwin lupa nak jaga badan, lupa nak jaga penampilan, memang sukar kalau suami pun sibuk cari orang lain, tapi kesabaran dan kesanggupan wanita untuk kekal bersama perlu diteruskan. Paling mudah, ialah jagalah diri sendiri dulu, jaga solat dulu, jaga makan dulu, jaga ibadah dulu, jaga anak-anak, dan sangat penting juga jaga penampilan. Dila nak syorkan korang semua, ambil ESP Shaklee, sangat best, sebab apa ye ? 



suami melekat dengan isteri



  1. Badan Bertenaga - Nama pun energizing soy protein, bagus ambil ESP ni supaya wanita, para ibu bertenaga sepanjang hari. Insyaallah, kalau tak penat, bolehlah kemas rumah, jaga anak, layan suami lagi, bila rumah kemas sume, tak banyak membebel, insyaallah suami suka duduk rumah, semua kemas dan bersih.
  2. Susu badan banyak - kalau nak jimatkan duit suami, susu badan mesti tip top, barulah anak baby comel korang, dapat banyak zat. Bila badan penat sangat, zat tak cukup, korang pulak selalu stress, susu badan drop, dah suami kena tambah beli susu formula, lagi suami stress
  3. Kulit gebu - huhuhu, yang ni kalau ambil ESP, kulit gebu, anjal, protein ini adalah asas kepada pembentukan kolagen, jadi sangat penting nak sentiasa awet muda, kalau beli banyak sikit, bolehlah buat masker, buat minum, memang kulit licin je, silap-silap parut lama pun boleh hilang.
  4. Body Mantap - ini paling best, kalau pandai jaga diet, boleh dapat bentuk badan yang cantik, anjal , silap-silap suami boleh melekat dirumah je. hihihi.

Kalau nak cerita panjang, memang best ESP nih, apa kata korang pun boleh baca lagi pasal ESP ni, atau pasal soya terbaik ni dibawah, ini pun kasi sikit link buat rujukan korang nanti:


Jom ORDER ESP SHAKLEE

Kalau rasa nak tambahan nak secret resepi nak pikat suami, jom pakat-pakat order vitamin ESP ni dengan Dila. Kalau nak best, terus je hubungi bos saya di bawah, atau malu sangat, klik je gambar di bawah kalau nak order online. Sangat best kalau dapat minum ESP, rugi tau kalau tak grab, sebelum suami "lari" pergi tempat lain.






013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

2 comments: