Saturday, January 30, 2016

Cara Orang Masjid Tanah Melaka Berhenti Merokok

Alhamdulillah, hari ini admin, nak sikit, memang best kalau dapat berhenti merokok. Tapi macam-macam cara dah guna, oklah takpa, kali ini mudah je, apa kata kita baca kisah orang masjid tanah melaka berhenti merokok, insyaallah lepas amalkan, sesuai untuk orang sekitar melaka, dan seluruh rakyat malaysia.


masjid tanah melaka

Kisah Abang Huzair Berhenti Merokok

Assalamualaikum....saya Huzair. Dulu saya seorang "heavy smoker"... Iebih 20 tahun saya merokok. Beberapa kali saya cuba untuk berhenti, tetapi cuma dpt bertahan paling lama pun sebulan shj, kemudian kembali kepada tabiat buruk tersebut. Saya telah berjumpa dengan pakar diklinik berhenti merokok... tapi gagal juga utuk berhenti... sehinggalah saya mencuba produk kesihatan VIVIX dari Shaklee. Pada asalnya isteri saya beri hanya untuk membaiki taraf kesihatan saya, tapi saya dpt kesan positif yang lain juga. Ketagihan terhadap nikotin dari rokok hilang! Dan saya rasa merokok sgt tidaksedap! Kini, sudah hampir 2 tahun saya berhenti YOU CAN. merokok dan 100% bebas dari tabiat merokok. Saya sgt gembira kerana saya dpt penuhi impian isteri saya dan bebas dari asap rokok umpama saya berada didunia yang baru dan lebih sihat! TQ Shaklee and my wife!


Amalkan Vivix Shaklee

Selain dari video dan kisah abang huzair nih, sebenarnya banyak lagi cerita menarik yang boleh korang baca pasal rokok nih, boleh ulang kaji artikel pasal rokok kalau korang rajin. hahah sini ada beberapa artikel best yang boleh korang baca, supaya faham rokok tuh sangat bahaya



NAK BERHENTI MEROKOK ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

1 comment:

  1. New Diet Taps into Revolutionary Plan to Help Dieters Lose 20 Pounds in Only 21 Days!

    ReplyDelete