Wednesday, March 30, 2016

Cara Menghilangkan Bosan Selepas SPM

Memang bosan,  ye saya dulu pun bosan lepas SPM, tahu tak sebab apa ? Sebab tak tahu nak buat apa, akhirnya buat aktivit tak berfaedah, kalau berfaedah pergi masjid belajar tafsir quran memang hebat. Ada juga yang dah pandai buat duit, ada yang perabis duit, dan macam macam manusia lagi buatkan budak SPM bosan masa nak tunggur keputusan SPM.


hilangkan bosan selepas SPM


JOM JUAL SHAKLEE

Kalau rasa suka kepada bidang sains kesihatan dan sayangkan keluarga, jom kita jual shaklee. Shaklee ni MLM, ye multi level marketing. korang dengar mesti lagi pelik, sebab korang mesti dah dengar MLM ni kena modal besar. Kurang kurang RM 3000, lepas tuh belum lagi pakej itu dan ini dan macam macam lagi jenis haram jadah pelaburan yang korang dengar.

YURAN RENDAH

Dengan yuran rendah, anda dah boleh join shaklee, lepas tuh, dah boleh buat terus business nih, gunakan platform online. Lagi bestnya, anda diberikan tools tools khas, page likers tinggi untuk buat marketing anda tuh. Hhaaaha, memang best, kalau sekadar layan lawak kat fb, video viral, IIUM confesion, belum tentu dapat duit. Tapi kalau promote produk shaklee, ada harapan dapat duit.  Kalau minat call kami cepat cepat 0133612717

No comments:

Post a Comment