Luka Ibu Jari Dah Pulih

RESVERATROL BOLEH CEPATKAN PENYEMBUHAN LUKA ?

Benarkah resveratrol boleh cepatkan penyembuhan luka ? Kalau baca di facebook, dan macam macam lagi sumber bacaan, ada beberapa penulis menyatakan resveratrol boleh sembuhkan luka, yang berkaitan dengan kencing manis. Sehingga luka lama yang teruk, pulih kembali, nanah kembali merah. Itu dicampur lagi pula dengan luka lepas bersalin dan sebagainya. Jadi, bagaimana pula dikatakan resveratrol boleh sembuhkan luka ?


luka ibu jari dah pulih


KAJIAN BERKAITAN RESVERATROL

Kalau mengikut kajian, resveratrol pada awalnya dikaji hanya kerana melihat pada suatu situasi dimana penduduk perancis tidak gemuk walaupun makan makanan yang berat berat. Pengkaji mendapati, amalan meminum wine merah membantu meningkatkan kesihatan mereka. Dari situ bermulanya kajian demi kajian tentang resveratrol dan seterusnya membawa kepada rawatan penyakit kronik seperti darah tinggi, sakit jantung, kanser dan lain-lain. 

SUMBER RESVERATROL TERBAIK

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke RESVERATROL ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.


Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

Post a Comment

0 Comments