Saturday, June 25, 2016

Kenapa Kena Makan Minyak Ikan ?

Kredit gambar Mohd Kamarul Baharin, abg joe bergambar bersama produk kegeraman Omega Guard. Bestnya minyak ikan nih, bukan sebarang minyak ikan.


minyak ikan

Khasiat sebenar dalam minyak ikan shaklee ni beza sikit dengan pesaingnya. Minyak ikan shaklee, ada 90% EPA dan DHA dalam dalam 1000mg minyak ikan. Antara yang tertinggi weih.

Lagi best sebab dia punya minyak ikan tuh special dari laut dalam, ada pulak 3 kali penapisan, terbaik punya, barulah dia betul betul minyak ikan tulen bebas dari merkuri.

Lagi manfaat dia banyak, koboi main harmonika, nak jadi penyanyi, nak berenang, nak update blog, update status fb, rasa beza sangat bila makan omega guard sebelum dan selepas makan. Kenapa gambar ni serius sangat ? oh ni mungkin tengah fikir nak setelkan hutang !!!


Cara Order Minyak Ikan Shaklee

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke Minyak Ikan Shaklee ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. Penghantaran ambil masa 2-3 hari 

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Certified Product Trainer Shaklee ( ID 866453)
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

No comments:

Post a Comment