Sunday, June 26, 2016

Minuman Pengganti Teh Tarik ?

Kita biasa dah sarapan, mesti layan teh tarik , hoo, teh tarik ni bagus untuk melepak, hahah, tapi gula dah banyak, tak sihat jugak, itu belum lagi cerita pasal susu pekat , yang katanya bahaya jugak.


ganti teh tarik

Oklah, ni cerita bukan pasal beg tangan, itu cerita perempuan, tapi gambar ni cerita pasal poket joe labu, ye joe labu punya harta dalam poket dia, kalau pergi sarapan, memang sukar nak tinggal sachet cinch tea tuh, mintak air kosong, bancuh sendiri ala ala teh o ais, tapi nikmat sedap dan menyihatkan.

Dulu joe labu ada cerita pasal cinch tea nih, semuanya terletak kepada khasiat matcha leaf dan daun daun lain, hoo bagus untuk metabolisme. Bagi badan rasa bertenaga. Ini semua nak bantu korang bertenaga, tak rasa lembik masa puasa, dan jugak sesuai untuk ketahanan masa nak buat diet detox

Tapi nak cerita best lagi, satu fakta yang menarik ialah tentang NATURAL CAFFIEN. yes, caffien yang ada dalam green tea nih. Satu kajian menunjukkan, natural caffein green tea lagi tinggi dari serbuk kopi biasa. Hoo bagus ke tinggi ? Ye kalau caffein ni natural, dia ok, yang tak ok ialah Sintetik, caffien sintetik macam ada dalam minuman bergas, air sukan, memang tak bagus. So kalau korang nak lebih fokus untuk berfikir, tukar dari minum kopi ke minuman cinch tea.

Nak lagi banyak cerita ialah time travel jugak. Ada satu masa tuh nak travel bangun kul 4 pagi, dari Sungai Petani sampai shah alam kul 8 setengah pagi, layan minum teh shaklee nih, sambil mandi dengan basic-H, muka sapu herbal blend, makan vitamin lagi, hahahah, ini semua kit nak balik kampung, pastikan korang amalkan shaklee masa nak drive, khas untuk para para pemandu. nak kat bak hang, TEH SHAKLEE MEMANG TERBAIK.


Cara Nak Order Pengganti Teh Tarik

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke Pengganti Teh Tarik ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. Penghantaran ambil masa 2-3 hari 

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar


Certified Product Trainer Shaklee ( ID 866453)
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

1 comment:

  1. New Diet Taps into Pioneering Concept to Help Dieters Get Rid Of 20 Pounds in Just 21 Days!

    ReplyDelete