Thursday, June 9, 2016

Vivix untuk menurunkan darah tinggi

Vivix untuk menurunkan darah tinggi


Macammana vivix bekerja?

Resveratrol dalam vivix juga membantu menyelesaikan tekanan darah tinggi (hypertension) melalui beberapa mekanisme.

ia menurunkan keradangan sel ke dalam dinding pembuluh darah dan menaikkan kemampuan pembuluh darah tersebut untuk bertindakbalas dengan perubahan dalam tekanan darah.

Tambahan lagi, resveratrol sudah dikenalpasti baru-baru ini untuk menurunkan ketegangan pembuluh darah dan otot jantung yang menyebabkan hypertension berlaku.

Resveratrol juga bertindak didalam sel otak untuk menaikkan tekanan darah yang disebabkan oleh faktor pemakanan atau hormon.
Testimoni Terbaik VIVIX:

Syukur Alhamdulillah, dengan pengambilan VIVIX yang konsisten, perubahan positif pada ibu beliau. Bacaan 200+ tak pernah turun sebelum ni. Kalau dulu asyik baring, termenung dan diam, kini dah boleh bergurau senda dengan cucu dan ayah. Paling penting tak terperap lagi dalam bilik.

Anda sayangkan ibubapa anda, hadiahkan mereka sebotol VIVIX untuk jaga kesihatan luaran dan dalaman. Penting untuk kesihatan mereka untuk jalani kehidupan di hari tua mereka. Bila mereka sihat, hati kita senang. Best, sebab ada anti aging, balik kampung tengok mak ayah nampak muda, diri sendiri pasti cemburu.

Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?


Cara 1

Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Cara 2


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar


AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

No comments:

Post a Comment