Saturday, August 6, 2016

Rahsia Kulit Cantik, Pinkish Tanpa Makeup

Memiliki kulit cantik, bersih tanpa jerawat, tegang adalah impian semua wanita tak kira sudah berkahwin atau bujang. peningkatan usia merupakan faktor utama kulit wajah akan makin nampak kusam, kedutan kian menampakkan diri. 

Oleh kerana permintaan tinggi, product product kecantikkan kian mendapat perhatian dikalangan wanita. Namun begitu, kebanyakkan product ada mengandungi bahan terlarang, bahan kimia yang boleh merosakkan kulit dan kesihatan

Oleh itu, wanita seharusnya lebih berhati hati dan membuat sedikit kajian sebelum membeli. Pastikan product tersebut ada klinikal test, research dari pakar kulit atau saintis, tiada bahan kimia yang boleh memudaratkan diri.

Vivix merupakan satu minuman kesihatan yang bebas bahan kimia, 100% semulajadi dan 100% selamat. Ianya 100% dicipta oleh saintis yang pakar dalam bidang mereka dan dijamin selamat.


Vivix adalah ‘anti cellular aging‘ yang menjadi revolusi dan penemuan yang sangat hebat yang melawan penuaan sel di peringkat selular.

Salah satu ramuan utama Vivix ( Resveratrol) disebut dalam 2,000 kajian termasuk kajian berganda yang dibuat oleh Harvard University, National Institute of Aging dan National Institute of Environment Health Sciences.

Vivix Shaklee memberikan 100 mg of resveratrol untuk setiap hidangan ( 1 sudu ). Estrak resveratrol mempunyai kandungan resveratrol dengan 98% ketulenan. Jadi, benarlah Vivix adalah supplement anti-aging terbaik di dunia.Vivix mengandungi 4 bhn utama iaitu

♥ anggur muscadine yg memberi kesan antioksidan yg hebat berfungsi utk menyokong sel, kecekapan dan prestasi sel. 

♥ polygonum cuspidatum iaitu sumber yg kaya dgn resveratrol yg melambatkan proses penuaan selular dan membaiki DNA .

♥ purple carrot yg mengandungi polifanol tinggi yg menyekat tindakbalas tekanan biologi .

♥ europian eldeberry yg mempunyai kuasa antioksodan tinggi


Mari kita lihat mereka yang makin Cantik Bila Makan VIVIX
jangan tak percaya mereka ini semuanya sudah 30an dan sudah ada anak 3-4 orang tau. nampak macam anak dara kan...Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?


Cara 1

Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Cara 2


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar


No comments:

Post a Comment