Thursday, January 12, 2017

Walaupun Dialysis 3 Kali Seminggu, Dia jauh Lebih Sihat, Ceria & Bertenaga

Sebenarnya, Farah lambat bagi mak, mak mertua ambil VIVIX. Sebab Ma Farah dalam kategori culas makan ubat. Masa tu financial status Farah nyawa-nyawa ikan. Risau beli, mak tak makan. Rugi je nanti.

Mak Farah seorang pesakit buat pinggang kronik. Menjalani rutin dialysis 3 kali seminggu.

Sebelum consume VIVIX :
πŸ˜” Badan selalu lemah.
πŸ˜” Selalu admitted.
πŸ˜” Selalu "shock" tidak sedarkan diri semasa dialysis.
πŸ˜” Kena 'tranfuse blood' masuk darah sebab HB sangat rendah.




Farah di Shah Alam, memang selalu susah hati bila dapat khabaran Ma tak sihat. Allahhu..serba salah. Nak balik selalu, kerja. Cuti pun limited. Poket pun nipis masa tu.

Di Shaklee, VIVIX ni ibarat 'RATU'.
Idaman ramai. Setiap Shaklee Independent Distributor (SID) mesti ingin sangat nak merasai VIVIX. Setiap kali training, nutritionist terangkan bab VIVIX, setiap kali itu la makin berkobar-kobar cinta pada VIVIX. Tidak terkecuali lah Farah.

Fikir semula, mak ada sorang je dunia akhirat. Apa sangatlah dengan harga VIVIX. Susah mana pun, akan diusahakan VIVIX untuk Ma dan mertua.

Sejujur hati Farah nak share dengan ullos semua. Farah syukur sangat-sangat jumpa VIVIX.

Alhamdulillah dengan izin Allah VIVIX banyak membantu Ma.

😁 Ma sihat, cergas.
😁 Berbanding dengan kawan-kawan dia yang sama-sama dialysis 3 kali seminggu, dia jauh lebih sihat.
😁 Bertenaga. Selera makan. Siap join geng tukang masak bila kenduri kendara.
😁 Nak main dengan cucu-cucu pun semangat. 

😁Siap travel sana sini.

Honestly, seperti dia kembali menikmati kehidupan.

Itu kisah ibu Farah sendiri. Sekarang Farah kongsikan BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU PESAKIT BUAH PINGGANG.

Mungkin ibu ayah anda semua juga layak menikmati VIVIX seperti ibu Farah.

VIVIX SHAKLEE mengandungi RESVERATROL. Resverastrol ini membantu pesakit buah pinggang melalui 6 CARA iaitu :


NO 1 - Mengurangkan penggumpalan platlet dalam buah pinggang.

NO 2 - Meningkatkan dan memelihara struktur dan bentuk buah pinggang normal.

NO 3 - Tinggi antioksidan. Antioksidan ini akan mengurangkan tekanan oksidatif pada sel-sel nephron buah pinggang. Maka, ia membantu mengurangkan kerosakan yang lebih teruk kepada buah pinggang.

NO 4 - Membantu mengembangkan salur darah pada buah pinggang pesakit. Dengan ini membantu melancarkan peredaran darah yang cukup ke organ buah pinggang. Maka, oksigen dan nutrient-nutrient dapat dibekalkan.

NO 5- Mengurangkan proses lipid peroksida yang menyumbang kepada pembentikan radikal bebas.

NO 6 - Membantu mengurangkan kematian sel saraf buah pinggang.

Sebenarnya bukan untuk pesakit buah pinggang sahaja, Farah sangat sarankan juga individu yang banyak atau sudah lama mengambil ubatan yang memberi kesan sampingan pada buah punggang terutama dari kumpulan steroid amalkan VIVUX SHAKLEE. Lindungi organ penting ini. Cegah sebelum sampai ke tahap perlunya dialysis seumur hidup.





DAPATKAN SUMBER RESVERATROL TERBAIK

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke RESVERATROL ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.


Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

No comments:

Post a Comment