Fakta Asas Kanser Yang Patut Kita Tahu Dan Boleh ke Sekat Pertumbuhan Sel Kanser Sebelum ianya PARAH?

Kanser adalah penyakit yang disebabkan oleh pertumbuhan yang tidak terkawal sel-sel yang tidak normal atau abnormal di dalam badan. Ia berpunca daripada kegagalan sistem imun berfungsi dengan baik. Kanser yang tidak dirawat boleh menyebabkan penyakit serius dan kematian.Sel Normal Di Dalam Badan

Tubuh kita terdiri daripada trilion sel hidup. Sel-sel badan yang normal berkembang, berpecah untuk membuat sel-sel baru, dan mati dengan cara yang teratur. Pada tahun-tahun awal kehidupan seseorang, sel-sel normal berpecah dengan lebih cepat untuk membolehkan mereka membesar. Setelah seseorang itu menjadi dewasa, kebanyakan sel berpecah hanya untuk menggantikan sel rosak, sel mati atau untuk membaiki kecederaan.

Bagaimana Kanser Bermula


Kanser bermula apabila sel-sel di bahagian badan mula tumbuh di luar kawalan. Pertumbuhan sel kanser adalah berbeza daripada pertumbuhan sel yang normal. Ia tidak mati, sebaliknya terus berkembang dan membentuk sel yang baru, yang tidak normal. Sel-sel kanser juga boleh menyerang (tumbuh di dalam) tisu-tisu yang lain, sesuatu yang sel normal tidak boleh lakukan. Pertumbuhan di luar kawalan dan menyerang tisu-tisu lain adalah apa yang membuatkan sel menjadi sel kanser.

Bagaimana Vivix mampu menyekat pertumbuhan Kanser?


Kandungan Revestarol dalam Vivix akan bertindak membetulkan semula sel-sel yang telah rosak dan sel tidak normal, sekaligus meningkatkan sistem imun pesakit untuk menewaskan sel kanser daripada terus merebak.

Banyak testimoni positif tentang keberkesanan Vivix (dengan izin Allah) dalam membantu pesakit kanser untuk kembali sihat.
Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Rosmaliza Zainal Abidin
No contact : 019-243 2683
FB: Lieza Zaleeya
Blog : liezazainal@blogspot.com.my
IG : Butik Sihat Balakong
Page : Cakna Badan Kita
Pengedar Shaklee Area Balakong

Post a Comment

0 Comments