Thursday, February 16, 2017

Kenapa Mesti Buat Business Shaklee ?

Kenapa mesti buat bisness Shaklee?

Tak perlu sewa kedai atau duduk di kedai setiap hari. Hanya ada hp dan internet je boleh buat bisness.

Shaklee bisness mesra keluarga sebab semua peringkat umur ada samada kanak2, remaja, dewasa tak kira lelaki dn perempuan semua boleh gunakan Shaklee.


kenapa mesti buat business shaklee


Hanya bermodalkn rm79.50 korang dh boleh join member. Tak perlu beribu2 dan paling penting seumur hidup!

Ramai student dah financial freedom buat bisness Shaklee

Ramai mentor hebat dalam Shaklee untuk dijadikan idola berbisness.

Nak order Shaklee paling best click2 saje di sistem online shaklee2u. Barang sampai dpn rumah dalam 2/3 hari. selepas click2 tunggu abg gdex atau poslaju smpai. Tak perlu nak simpan stock.

Produk Shaklee semulajadi, selamat dan berkesan. penting pengambilan supplement drpd semulajadi dan organic. Tidak ada bahan pewarna dan bahan2 campuran

Harga membership mestilah ada harga ahlikan. Sangat murah drpd harga retail. 15% - 30%

Tak perlu tunggu lama2. Daftar ahli kt saya dgn sepantas kilat! Saya akan guide anda. Tak pernah berbisness atau pernah berbisness pun sgt2 digalakkan.

Berminat?
Whatsapp
0183152647 
Fai
Your trusted SID.

No comments:

Post a Comment