Sakit Saraf.Tak boleh rukuk masa solat? Tak boleh mencangkung? Tak boleh nak bongkok?

Tak boleh rukuk masa solat? Tak boleh mencangkung? Tak boleh nak bongkok?

Sakit saraf bukan saja melibat saraf yang berada di anggota tubuh seperti tangan dan kaki. Ia menyebabkan rasa kebas, tiada kekuatan untuk bergerak dan ada kalanya terasa sakit cucuk mencucuk.
Sakit saraf juga menyebabkan pesakit mengalami sukar bernafas, masalah penghadaman dan masalah penglihatan dan pendengaran.

Apa yang lebih merisaukan ia boleh menyebabkan rasa kemurungan, tidak bersemangat dan letih pada diri pesakit.

Fungsi elemen fizikal dan psychological telah terjejas. Usaha rawatan juga agak lama.

Vitamin yang membantu mempercepatkan proses penyembuhan

1. VIVIX


Antara badan yang ada dalam vivix adalah Polygonum Cuspidatum


Polygonum Cuspidatum telah digunakan oleh tabib-tabib cina beribu zaman dulu untuk merawat masalah saraf‬. Malah ekstrak ni masih dijual lagi di China.

2. Ostematrix


Dalam Ostematrix ada Magnesium – Ini merupakan ion positif nombor 2 yang paling penting dalam badan kita. Ianya menggalakkan komposisi tulang dan rawan.

Membantu sistem saraf, mengaktifkan enzim tubuh untuk menghasilkan tenaga, pengecutan saraf dan otot, menstabilkan denyutan tidak sekata pesakit jantung, memudahkan rembesan keluar sisa dari perut dan usus, menghalang endapan kalsium, melarut dan mengurangkan formasi batu karang atau batu hempedu.

Ianya juga penting untuk mereka yang mempunyai masalah fluktuasi glukos.

Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?


Cara 1

Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Cara 2


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Post a Comment

0 Comments