Kenapa Kulit Orang Thailand Cantik ?

Tengok botol Garlic Shaklee teringat aje cerita dalam bengkel Nutrisi yang kami hadiri 2 tahun lepas kalau tak silap.

Kata Pakar Nutrisi Puan Celine... mengapa orang Thailand kulit mereka cantik? Kerana mereka amal makan bawang putih.

Ya bawang putih mempunyai khasiatnya yang tersendiri.
Kalau cerita omputih, bawang putih ni dijadikan tangkal halau hantu.
Tapi dalam Shaklee bawang putih ni banyak sangat khasiatnya.

Bawang putih dalam perubatan tradisional selalu digunakan untuk mengubat batuk, selsema dan membantu pengaliran darah lebih baik.

Oh masih saya ingat masa saya kecik bila selsema dan hidung tersumbat mak saya akan kopek kan sebiji bawang putih kemudian dicucukan dengan jarum peniti kemudian mak suruh saya cium aroma bau bawang putih itu sehinggalah kesakitan akibat hidung tersumbat menjadi lega. Ya memang mujarab.

Antara lain kelebihan bawang putih ini adalah ia membantu meningkatkan sistem antibodi tubuh selain membantu masalah seperti kulat pada kulit, kudis, bisul tidak kurang juga membantu tubuh melawan virus dan kuman. Malah ada yang mendapati jerawat mereka tiada sejak amalkan bawang putih dalam menu harian mereka.


Bawang putih juga dikatakan makanan semulajadi yang bagus melawan kanser selain ia membantu menurunkan kolestrol dalam darah.

Sebiji tablet Garlic Shaklee dikatakan mengandungi 500mg bawang putih. Bayangkan betapa banyak khasiat dari sebiji tablet Garlic Shaklee.

Namun, untuk kulit cantik bukanlah dengan hanya amalkan Garlic Shaklee semata-mata.

Paling utama jangan lupa 3 perkara ;

Amalkan pemakanan yang seimbang.

Kehidupan yang sihat.

Pengambilan vitamin yang baik.

sumber:anakkuwiraku


CARA ORDER GARLIC SHAKLEE

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke GARLIC ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.


Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

Post a Comment

0 Comments