Air Mani Cair Tanda Tidak Subur ?

Air mani cair tidak bermakna tiada benih?Air mani yang banyak dan pekat bukan petanda seseorang lelaki itu subur. Begitu juga dengan air mani yang cair ia tidak bermakna tiada benih ataupun tidak subur. Air mani yang cair itu adalah sesuatu yang normal.
Air mani akan cair dalam masa 10 hingga 15 minit jika ia pekat waktu keluar. Sperma sebenarnya mudah ‘berenang’ atau berkeliaran jika air mani itu cair. Air mani yang pekat dan tidak mudah cair ialah satu petanda bahawa sistem anggota reproduksi lain iaitu pundi prostat tergendala dan perlu mendapat rawatan.

Selain itu kebanyakan lelaki berpendapat air mani perlu keluar secara pancutan, lebih jauh dipancut kononnya lebih baik lagi. Pendapat ini sememangnya tidak betul. Tidak kira sama ada air mani keluar secara meleleh atau memancut di dalam faraj, asalkan ia keluar dan dapat di salurkan serta di terima oleh faraj.
Masalah KETAKSUBURAN org lelaki.

1. Sperma cepat lemah/mati sblm persenyawaan.
2. Peluru kosong. Hanya semen/air mani semata2 (tiada sperma)
3. Bilangan sperma sedikit.


Cadangan vitamin kesuburan lelaki.

1. Vita-lea 


mengandungi zinc utk meningkatkan bilangan sperma dan hormon testosterone.


2. Vita-E dgn Seleniummeningkatkan pergerakan sperma dan kualiti sperma serta mengurangkan kecacatan pd sperma. Memperbaiki dan melindungi organ pembiakan lelakiBagaimana mahu membeli vitamin ini?


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar


Faiz Saaid
016-3944294

Post a Comment

0 Comments